Рента кар Охрид

Ако го барате најдобриот избор и цена за изнајмување автомобили, не барајте повеќе!

Mercedes-Benz GLC
Бесплатна испорака на возила
Систем за навигација во автомобил
Стандарден план за гориво
Помош при дефект
Целосно осигурување
Резервирајте сега!
Citroën C-Elysée
Бесплатна испорака на возила
Систем за навигација во автомобил
Стандарден план за гориво
Помош при дефект
Целосно осигурување
Резервирајте сега!
Mercedes-Benz Vito
Бесплатна испорака на возила
Систем за навигација во автомобил
Стандарден план за гориво
Помош при дефект
Целосно осигурување
Резервирајте сега!
Volkswagen Passat
Бесплатна испорака на возила
Систем за навигација во автомобил
Стандарден план за гориво
Помош при дефект
Целосно осигурување
Резервирајте сега!
Citroën C3
Бесплатна испорака на возила
Систем за навигација во автомобил
Стандарден план за гориво
Помош при дефект
Целосно осигурување
Резервирајте сега!
Škoda Fabia
Бесплатна испорака на возила
Систем за навигација во автомобил
Стандарден план за гориво
Помош при дефект
Целосно осигурување
Резервирајте сега!

ИЗНАЈМЕТЕ АВТОМОБИЛ СЕГА!