Понуда

БАЛЕ ТУРС ПОНУДА:

  • Изнајми автомобил
  • Индивидуални и групни патувања
  • Бизнис патување

Бале Турс одговара на различни потреби, нудејќи врвни услуги како изнајмување автомобил, организација на саеми, индивидуални/групни патувања и ефикасни решенија за деловни патувања. Контактирајте не за неспоредливи искуства.

ПОНУДА ЗА ТРАНСПОРТ:

  • Безбеден транспорт
  • Целосна посветеност на вашите потреби
  • 24 часовна комуникација, поддршка и сервис

Нашите транспортни услуги даваат приоритет на безбедноста, обезбедувајќи безбеден транспорт. Ние одржуваме високи стандарди во испораката на производи, посветени на задоволување на вашите потреби со 24/7 комуникација и поддршка.